top of page

Vår specialister finns där för att hjälpa dig med rätt typ av vård – både för dig som har en privat sjukvårdsförsäkring eller TEAM Hälsa som din företagshälsovård.

hälsovård-rehab-göteborg

Privat sjukvårdsförsäkring

Hos oss finns följande legitimerade yrkeskategorier

  • Allmänläkare

  • Neurolog

  • Psykiater

  • Företagsläkare

  • Reumatologer

  • Sjuksköterskor

  • Fysioterapeuter/Sjukgymnast

  • Naprapater

  • Psykologer

Vem vill inte må bra?

Alla vill vi väl må så bra det bara går, utifrån var vi befinner oss i livet. Och lika viktigt som det är att vi söker vård när vi inte mår bra, är det att vi söker rätt typ av vård. Det är inte så lätt som det låter, för vi vet ju alla att beskriva hur vi mår, var det kanske gör ont eller var det kanske inte känns som vanligt inte är så lätt.

 

Det här vet vi på TEAM Hälsa och även om vi inte alltid vet allt om hur du mår, lovar vi att göra allt för att både ta reda på det och se till att du hamnar rätt. Och med att hamna rätt menar vi både att du får träffa någon som kan hjälpa dig i rätt tid såväl som att du får träffa rätt läkare, rätt fysioterapeut, rätt psykolog eller organisationskonsult för just dig.

 

På TEAM Hälsa har vi, precis som namnet antyder ett stort och brett team för alla typer av hälsorelaterade utmaningar. Och dessutom erfarna utredare och fullskaligt labb för att hjälpa dig vidare till en hållbar hälsa. Helt enkelt för att du hos oss ska ha alla förutsättningar att både må bättre och bra så fort som möjligt. 

Specialistmottagning för dig med privat sjukvårdsförsäkring

Försäkringsbolag vi samarbetar med:

Bliwa Livförsäkring

DKV Hälsa

DSS Hälsa

Euro Accident

Falck Health Care

Folksam

Gjensidige

If Skadeförsäkring

Länsförsäkringar

Movestic

Nordeuropa Liv & Hälsa

SEB Tryggliv

Skandia vårdförsäkring

SOS International

Säkra Sjukvård

Söderberg & Partners

Trygg-Hansa

Vertikal Helse

White Label Care

Boka direkt via ditt försäkringsbolag eller ring oss på mottagningen om du har frågor eller vill veta mer om ett besök hos oss  031-723 28 00.

Naprapat eller fysioterapeut – vem behöver du träffa idag?

Våra ytterst skickliga naprapater, fysioterapeuter och massörer kan ställa upp med tider samma dag som du behöver behandling. Vi anser att man ska kunna få akut hjälp när man som bäst behöver den.

hälsovård-rehab-företagshälsovård-göteborg
bottom of page