top of page

Visste du att du kan påverka din hälsa (eller ohälsa) med hela 70% upp till 65 års ålder? Vi på TEAM Hälsa hjälper dig att uppnå maxpoäng! Det gäller både dig personligen och din organisation.

friskvård-träning-göteborg

Behandlingar & träning

Friskvård och träning i Göteborg och Mölndal!

Majoriteten av oss har kunskap om vad vi borde eller inte borde göra för att leva hälsosamt, men ändå fortsätter vi i samma banor. Många av oss försöker gång på gång att förändra levnadsvanor utan att lyckas. Det kan vara svårt att byta vanor och det är lätt att tappa motivationen efter ett tag.

 

Våra friskvårdspedagoger, kostrådgivare, massörer och personliga tränare står redo för dig som vill ha motivation och inspiration till att göra en livsstilsförändring.​

Friskvård för företag

Vi kan även erbjuda helhetslösningar för företag i Göteborg och Mölndal för att främja hälsan bland personalen. I framtiden kommer slaget att stå mellan de som orkar och de som inte hänger med. Du som företagsledare har därmed särskilt starka skäl att satsa på friskvård. En välmående personal är bokstavligen guld värd.

Vi kan erbjuda företag:

  • Hälsoprofilbedömning

  • Arbetsmiljöprofilen

  • Rörelseprofil

  • Föreläsningar

  • Företagsträning

  • Företagsmassage

  • Utbildning av Hälsoinspiratörer

Utöver dessa tjänster arbetar vi även med skräddarsydda lösningar för våra kunder, baserat på vilka behov och önskemål som finns.

friskvård-träning-göteborg

Använd din friskvårdspeng hos oss!

Det är enkelt att använda ditt friskvårdsbidrag hos oss. Vi samarbetar med nedan friskvårdsportaler. Det går såklart också bra att få kvittot på ditt köp, kolla vad som gäller hos din arbetsgivare.

 

- Benify

- Edenred

- Actiway

- Wellnet

- Min Friskvård

- Söderberg & Partners

bottom of page