top of page

Vår verksamhet bygger på begreppen förebygga, behandla, utbilda och träna via handplockade specialister. Den unika bredd vi erbjuder är uppbyggd under många års erfarenhet av vad som efterfrågas av våra kundföretag i en modern företagshälsovård.

företagshälsovård-göteborg

Företagshälsovård

Företagshälsovård för dig i Göteborg och Mölndal

Hos oss blir ni snabbt omgivna av det team som varje medarbetare behöver. Utifrån den enskildes hälsa just nu och med önskan om vad hälsan ska vara i morgon, sätter vi till både teamet och hälsostrategin som krävs för att just ni ska nå dit ni vill. Vi förebygger, behandlar, tränar och utbildar hela företaget för att skapa de bästa förutsättningar för att ni ska kunna svara ”- Bra tack!” på frågan både om hur ni mår och hur det går.

 

Så, hur mår ni, hur går det – och hur vill ni må och hur vill ni att det ska gå? För oss går arbetsmiljö och hälsa hand i hand. 

  • Fysisk arbetsmiljö

  • Psykosocial arbetsmiljö

  • Hälsofrämjande arbetsmiljö

Välkommen till TEAM Hälsa, företagshälsovård för dig i Göteborg och Mölndal. Vi hjälper dig till en hållbar hälsa för att hela företaget ska må bra. 

         031-723 28 00

         info@team-halsa.se

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

Aktuellt

Ja, jag vill också att mitt företag ska ha en hållbar hälsa!

TEAM Hälsa är en företagshälsovård. Vi kan också ge dig vård via ditt försäkringsbolag och som privatperson kan du också nyttja exempelvis vårt gym och våra naprapater, men i grunden är vi en företagshälsovård. Det innebär att du som arbetsgivare kan ansluta ditt företag och alla dina medarbetare till oss, för att säkerställa att alla i organisationen snabbt får den vård de är värda. (Du som är anställd i ett bolag som tycker att du och dina kollegor förtjänar en alldeles egen företagshälsovård – visa bara upp denna info till din VD, din närmaste chef eller din HR-avdelning, så svarar vi gärna på alla frågor om hur det går till!).

 

I grunden är det enkelt att ta del av vår kunskap – kolla här:

1.

Ta kontakt med oss på 031-723 28 00 eller klicka på länken här om du vill att vi tar kontakt med dig för att berätta vad vi kan erbjuda.

2.

Vi träffas och du berättar hur er vardag och hälsosituation ser ut – och vi tar sedan fram ett förslag hur ni vill att er företagshälsovård ska se ut. Du betalar aldrig för mer än den vård du behöver och får alltid tillgång till en snabb väg in till ett komplett team av läkare, fysioterapeuter, psykologer och organisationskonsulter.

3.

När vi är överens om formerna och just ditt behov, skriver vi ett avtal som från dag ett, bäddar för en hållbar hälsa för dig och alla dina kollegor.

4.

Du och din personliga rådgivare hos oss, för en kontinuerlig dialog om hur alla på jobbet mår – och vill må och tillsammans lägger vi såväl individuella som övergripande planer för hur vi når en hållbara hälsa tillsammans, både i dag och i morgon.

Varför välja TEAM Hälsa som din företagshälsovård?

bottom of page