Vår verksamhet bygger på begreppen förebygga, behandla, utbilda och träna via handplockade specialister. Den unika bredd vi erbjuder är uppbyggd under många års erfarenhet av vad som efterfrågas av våra kundföretag i en modern företagshälsovård.

företagshälsovård-göteborg

Företagshälsovård

Företagshälsovård för dig i Göteborg

Hos oss blir ni snabbt omgivna av det team som varje medarbetare behöver. Utifrån den enskildes hälsa just nu och med önskan om vad hälsan ska vara i morgon, sätter vi till både teamet och hälsostrategin som krävs för att just ni ska nå dit ni vill. Vi förebygger, behandlar, tränar och utbildar hela företaget för att skapa de bästa förutsättningar för att ni ska kunna svara ”- Bra tack!” på frågan både om hur ni mår och hur det går.

 

Så, hur mår ni, hur går det – och hur vill ni må och hur vill ni att det ska gå? För oss går arbetsmiljö och hälsa hand i hand. 

  • Fysisk arbetsmiljö

  • Psykosocial arbetsmiljö

  • Hälsofrämjande arbetsmiljö

Välkommen till TEAM Hälsa. Vi hjälper dig till en hållbar hälsa för att hela företaget ska må bra. 

Ja, jag vill också att mitt företag ska ha en hållbar hälsa!

TEAM Hälsa är en företagshälsovård. Vi kan också ge dig vård via ditt försäkringsbolag och som privatperson kan du också nyttja exempelvis vårt gym och våra naprapater, men i grunden är vi en företagshälsovård. Det innebär att du som arbetsgivare kan ansluta ditt företag och alla dina medarbetare till oss, för att säkerställa att alla i organisationen snabbt får den vård de är värda. (Du som är anställd i ett bolag som tycker att du och dina kollegor förtjänar en alldeles egen företagshälsovård – visa bara upp denna info till din VD, din närmaste chef eller din HR-avdelning, så svarar vi gärna på alla frågor om hur det går till!).

 

I grunden är det enkelt att ta del av vår kunskap – kolla här:

1.

Ta kontakt med oss på 031-723 28 00 eller klicka på länken här om du vill att vi tar kontakt med dig för att berätta vad vi kan erbjuda.

2.

Vi träffas och du berättar hur er vardag och hälsosituation ser ut – och vi tar sedan fram ett förslag hur ni vill att er företagshälsovård ska se ut. Du betalar aldrig för mer än den vård du behöver och får alltid tillgång till en snabb väg in till ett komplett team av läkare, fysioterapeuter, psykologer och organisationskonsulter.

3.

När vi är överens om formerna och just ditt behov, skriver vi ett avtal som från dag ett, bäddar för en hållbar hälsa för dig och alla dina kollegor.

4.

Du och din personliga rådgivare hos oss, för en kontinuerlig dialog om hur alla på jobbet mår – och vill må och tillsammans lägger vi såväl individuella som övergripande planer för hur vi når en hållbara hälsa tillsammans, både i dag och i morgon.

 

Sjuk- och friskanmälan

Med vår sjuk- och friskanmälan vill vi erbjuda ditt företag ett effektivt system för hantering och rapportering av sjukfrånvaro.

 

Målet med tjänsten är att ni med en grundläggande kartläggning och noggrann uppföljning ska få färre och kortare sjukperioder med friskare medarbetare som följd. Genom att samarbeta med TEAM Hälsa får ni en medicinsk bedömd frånvaro redan dag ett och därigenom kan vi tidigt uppmärksamma signaler på ohälsa.

Vad vill du göra med din friskvårdspeng?

Många arbetsgivare ger sina medarbetare bidrag till friskvård för att främja en god hälsa hos sina medarbetare. Hur har du det på din arbetsplats? Friskvårdspengen kan användas till träning, men har du tänkt på att den också kan användas till andra friskvårdsaktiviteter?

TEAM Hälsa kan erbjuda dig en mängd olika alternativ för ökat välbefinnande.

Hos oss kan du använda din friskvårdspeng från: 

- Benify

- Edenred

- Actiway

- Wellnet

- Min Friskvård

- Söderberg & Partners

För att göra det enklare för dig att välja så har TEAM Hälsa tagit fram erbjudanden med lite olika inriktningar.

Gymkort/träningskort

Vi brukar få höra att vår träningslokal upplevs som professionell med en ”hemma-hos-känsla”. De som tränar hos oss tycker att vår träningslokal är en av de bästa. Det gör oss stolta.

 

Vi har en träningslokal med fullt utbud av träningsmaskiner och fria vikter. Det du behöver träna, det kan du träna hos oss! Här kan du köra konditionsträning på löpband, cyklar, X-trainers eller roddmaskiner. Här kan du också träna med både fria vikter och i maskiner. 

 

För mer information kontakta oss på 

info@team-halsa.se

PT

Personlig träning hos oss på TEAM Hälsa i Mölndal är ett utmärkt alternativ för den som föredrar en 1:1 tränarrelation när de tränar och som verkligen vet att man vill ha resultat. Vår personliga tränare är välutbildad och kommer hjälpa dig att nå de mål du har.

 

Våra ledord när det kommer till personlig träning är professionalism, effektivitet, resultat och cutting edge kunskap! Vi ligger i framkant när det gäller kunskap kring träning och hur vi omsätter det i bäst resultat för dig!

 

För mer information kontakta oss på

info@team-halsa.se

Livsstilsprogrammet

Livsstilsprogrammet inleds med ett första samtal där vi skapar en helhetsbild över hur din livssituation ser ut och vilka mål du vill uppnå. Utifrån dina mål arbetar vi sedan fram en strategi för hur du ska nå dina mål. Vi träffas för uppföljande motiverande samtal där vi lyssnar, stöttar och hjälper dig framåt. Syftet är att du ska bli medveten om dina nuvarande vanor och få motivation till att skapa och vidmakthålla hälsosamma beteenden. De fyra träffarna är uppdelade 4 x 45 min. och du träffar en friskvårdspedagog.

 

För mer information kontakta Margareta Olind Ottander eller Linda Relfson.

margareta.olind.ottander@team-halsa.se

linda.relfson@team-halsa.se

Tfn. 031-723 28 00

 

Pris: 2.975kr

Massage

TEAM Hälsa erbjuder hel- och delkroppsmassage för avslappning och för att förebygga onda ryggar/nackar/skuldror. Våra massörer anpassar tryck, tempo och teknik utifrån kundens egna behov, smärttröskel och eventuella problem. Massagen kan även kompletteras med triggerpunktsbehandling och stretchning vid behov.

 

Pris: Helkropp, 830 kr, Delkropp 605 kr.

Boka massage här eller kontakta oss på

info@team-halsa.se

Fysiologiska tester

Om du har bestämt dig för att komma igång och träna eller du kanske vill utöka din träning så gäller det att träna rätt och framförallt att hålla motivationen uppe så att du inte hamnar tillbaka i gamla vanor.

 

Våra konditionstester har visat sig vara ett bra sätt att hålla motivationen på topp. Med våra konditionstester kan du följa din utveckling och vi kan också med hjälp av våra konditionstester ge dig specifik träningsrådgivning för hur du ska nå dina mål.

För mer information kontakta oss på

info@team-halsa.se

företagshälsovård-göteborg