top of page

Träna med PT

Personlig träning och träningsfysiolog i Göteborg och Mölndal

team-halsa-gym-grade-2.jpg

Personlig träning för dig i Göteborg och Mölndal

Våra ledord när det kommer till personlig träning är professionalism, effektivitet, resultat och cutting edge kunskap! Vi ligger i framkant när det gäller kunskap kring träning och hur vi omsätter det i bäst resultat för dig!

Med hundratals timmars erfarenhet har vi har hjälpt allt från OS-satsande idrottare till de som vill komma i gång. Så oavsett om du vill du komma i form, har ett speciellt träningsmål du vill uppnå, vill prestera bättre i löpspåret eller vill bli starkare i en speciell övning så har vi det som behövs för dig!

Kontakta oss

Ta kontakta med oss idag så att vi kan berätta vad vi kan göra för dig.

Du når oss på 

031-723 28 00 eller på

info@team-halsa.se

Personliga tränare som hjälper kvinna

Varför personlig träning på TEAM Hälsa?

Du väljer PT på TEAM Hälsa i Mölndal för att du söker efter kvalitet och utveckling i din träning. Vårt mål är att du ska gå ifrån varje träningspass och känna att du hade roligt, utvecklades, blev starkare och tog ytterligare ett steg mot dina mål.

Vi hjälper dig gärna med att:

 • Kom igång med din träning och nå de mål du har

 • Orka mer i vardagen och i jobbet

 • Ta din träning till en ny nivå

 • Få mer motivation och inspiration i träningen

 • Skapa en tränad kropp du känner mer självförtroende i

FJH1575.jpg

Jakob Persson

Träningsfysiolog/Personlig tränare

För mig är träning det bästa som finns och att få hjälpa andra med deras träning och se dem nå sina mål är en fantastisk känsla.

Läs mer om Jakob…

Träffa våra personliga tränare 

Pontus Karlsson.jpg

Pontus Karlsson

Träningsfysiolog/Personlig tränare

En viktig del för mig när det kommer till träning är att ha mål. Detta är något jag jobbar mycket med, att just du skall uppnå dina mål med träningen.

 

Läs mer om Pontus...

Så funkar det med PT hos oss

För oss är det viktigt att träningen ska vara personlig. Det innebär att innan vi börjar träningen har vi en inledande konsultation där vi diskuterar dina mål, din träningshistorik och din livssituation för att kunna anpassa träningen så mycket som möjligt därefter.

Utöver det arbetar vi också med tester för att grundligt undersöka din kropps rörelsefunktion, allt för att göra träningen så säker, personlig och effektiv som möjligt. Det ger oss också möjligheten att på ett enkelt sätt se dina framsteg inom träningen.

Den personliga träningen bygger på de sätt som effektivast tar dig mot dina mål. Hos oss gäller inte samma träning för alla utan vi sätter stor ära i att ta del av forskning och praktisk erfarenhet för att göra det så bra och individanpassat som möjligt för just dig. Det gör också att vi snabbare kan ge dig resultat!

Duo-PT

Vi erbjuder också duo-PT för dig som vill träna tillsammans med en vän/familjemedlem där ni delar på vår PT. Detta rekommenderar vi verkligen för dig som ser en social del i träningen men som ändå vill bli pushad till riktigt bra resultat. Flera av våra duo-pt kunder upplever att detta är ett perfekt sätt att vidga sina sätt att umgås på samtidigt som de får riktigt bra träningsresultat tillsammans. Vår rekommendation när ni väljer duo-PT är att ni har liknande mål med er träning. Det gör det enklare att bygga ett bra program för er och ni kan därmed få ut mer av träningen.

Våra PT-paket

Intro-PT

Det här paketet vill vi erbjuda dig som första gången ska prova på personlig träning hos oss!

I paketet ingår konsultation och screening.

 • 2 x 45 min personlig träning

Prislista

Image by Katherine Hanlon

Lilla PT-paketet

I paketet ingår konsultation och screening.
Du väljer sedan enligt: 

 • 3 x 60 min personlig träning

 • 4 x 45 min personlig träning

 • 6 x 30 min personlig träning
   

Prislista

Image by Katherine Hanlon

Mellan PT-paketet

I paketet ingår konsultation och screening.

Du väljer sedan enligt:

 • 10 x 60 min personlig träning

 • 12 x 45 min personlig träning

 • 15 x 30 min personlig träning

Prislista

Stora PT-paketet

I paketet ingår konsultation och screening.

Du väljer sedan enligt:

 • 20 x 60 min personlig träning

 • 24 x 45 min personlig träning

 • 30 x 30 min personlig träning

  Prislista

Våra PT-paket

Möt vår PT Jakob

Jag är född och uppvuxen i Ystad nere i Skåne där jag bodde fram till 20-årsåldern då utbildning tog mig till Halmstad för en treårig PT- och fystränarutbildning. Sedan 2009 bor jag här i Mölndal.

Jag har arbetat på TEAM Hälsa sedan sommaren 2010. Utöver att hjälpa folk med deras mål i träningen arbetar jag också som massör på vår mottagning.

Jag har ett stort allmänt idrotts- och träningsintresse som framför allt bestått av fotboll och som högst spelade jag fotboll på div 1-nivå här i Sverige.

Som PT har jag en gedigen utbildning inom träning och har byggt en bra praktisk erfarenhet genom att ha jobbat med mängder av olika människor i deras träning. Det har gett mig möjlighet att skapa en bred träningskompetens med många olika mål som har uppnåtts. Jag älskar att hela tiden vidareutveckla mig och lära mig nya träningsrelaterade saker för att kunna erbjuda dig toppkvalitativ träning. Ledorden för mig är professionalism, effektivitet, resultat och cutting edge kunskap.

På TEAM Hälsa sitter vi inne på ett komplett testbatteri i form av avancerade konditionstester så som mjölksyretester och maximala syreupptagningstester, screeningbatteri för stabilitet, rörlighet och kroppskontroll samt fystester i form av styrke-, spänst- och snabbhetstester. Det ger mig möjlighet att analysera din kropps förmåga och därifrån skapa goda och snabba resultat när du jobbar med mig.

För mig är det viktigt att du får just den träning som är lämplig baserat på dina behov och mål. Därför genomför jag en grundlig screening av varje kund som jag jobbar med – allt för att göra träningen så specifik och effektiv som möjligt just för dig! Träningen bedriver jag i största möjliga omfattning med hjälp av din kropp och fria redskap i form av TRX, Kettlebells, Sandsäckar, Hantlar, Skivstänger med mera som motstånd. Detta är något alla kan träna med, gammal som ung, otränad som tränad men givetvis nivåbaseras alla övningar efter dina förutsättningar och mål för att skapa en härlig utmaning.

 Vid specifika mål gör vi också andra mätningar eller screeningar som kan vara nödvändiga för att säkerställa att planen vi lägger tillsammans ska bli så effektiv som möjligt.

Målet när vi tränar tillsammans är inte bara att nå de mål du har. Det är också en viktig resa vi gör tillsammans där du kanske upplever en helt ny sida av dig själv. Vidare vill vi skapa en atmosfär där du känner att träning och motion är något som inspirerar dig, gör dig starkare både fysiskt och mentalt samt gör att du tar dig längre än du någonsin trodde möjligt. Dessutom är det ytterligare en sak som är viktig när vi tränar och det är att vi har riktigt kul på resan mot dina mål och drömmar.

Med min gedigna utbildning kan jag framför allt erbjuda ledande kunskap inom:

- Sportspecifik styrketräning för att prestera bättre i din idrott
- Nå mer avancerade mål i träningen
- Fettförbränningsträning
- Post-rehab träning efter du tränat klart med din sjukgymnast/naprapat och vill slippa bli skadad igen
- Specifik träning för delar av kroppen som du vill jobba extra med

 

Utbildning:
Kandidatexamen inom Biomedicin med inriktning fysisk träning 180 hp, Halmstad Högskola.

Lic. Personlig Tränare, Eleiko sport center.

Lic. Fystränare, Eleiko sport center.

Cert. Functional Movement Professional – FMS Level 1

Dip. Massör, Friskvårdsgruppen.

Dip. Triggerpunktsbehandlare, Friskvårdsgruppen

60 poäng idrottspsykologi via Halmstad Högskola och Lunds universitet

personlig-träning-göteborg-jakob
Jakob
MicrosoftTeams-image (26).png

Möt vår PT Pontus

Jag är 28 år gammal från Hönö som nu bor i Mölndal sedan en tid tillbaka.

Jag har ett stort intresse för idrott och framför allt träning. Har själv varit aktiv inom fotboll och ishockey, där höjdpunkten var när jag spelade hockey ett år i Kanada. På grund av skador var jag tyvärr tvungen att sluta varpå jag valde att gå en treårig utbildning på universitetet i Umeå för att sadla om till fystränare.

Jag har arbetat på TEAM sedan sommaren 2022. Utöver att jobba med personlig träning arbetar jag också som massör på mottagningen. Jag jobbar även i TEAMs testcenter med olika fystester så som mjölksyretester (laktattest) och maximala syreupptagningstester, screeningbatteri för stabilitet, rörlighet och kroppskontroll samt fystester i form av styrke-, spänst- och snabbhetstester.

Oavsett tidigare träningserfarenhet, är jag rätt PT för dig som vill ta din träning till nästa nivå eller helt enkelt bara komma i gång med träning. Med hjälp av TEAMs testbatteri har jag möjlighet att reda på din förmåga och anpassar träningen efter det.

För mig är det viktigt att träning skall framför allt vara kul och vi på TEAM strävar efter att du skall vilja komma tillbaka till oss. En viktig del för mig när det kommer till träning är att ha mål. Detta är något jag jobbar mycket med, att just du skall uppnå dina mål med träningen.

Genom min utbildning erbjuder vi på TEAM alltid det senaste från forskningen kopplat till träning vare sig det gäller prestation eller hälsa.

Det här är bara ett urval av olika träningstyper jag kan erbjuda dig:

- Idrottspecifik träning för att prestera bättre.
- Power träning
- Träning för gravida
- Fettförbränningsträning
- Komma i gång träning

 

Utbildning:
Kandidatexamen från Tränarprogrammet med inriktning idrottsmedicin, idrottspsykologi och idrottsfysiologi 180hp, Umeå Universitet.

Dip. Massör, från skolan.

Tränarutbildning- UEFA.

Pontus

Aktuellt

bottom of page