top of page

Personlig träning för dig i Göteborg och Mölndal

Våra ledord när det kommer till personlig träning är professionalism, effektivitet, resultat och cutting edge kunskap! Vi ligger i framkant när det gäller kunskap kring träning och hur vi omsätter det i bäst resultat för dig!

Med hundratals timmars erfarenhet har vi har hjälpt allt från OS-satsande idrottare till de som vill komma i gång. Så oavsett om du vill du komma i form, har ett speciellt träningsmål du vill uppnå, vill prestera bättre i löpspåret eller vill bli starkare i en speciell övning så har vi det som behövs för dig!

Kontakta oss

Ta kontakta med oss idag så att vi kan berätta vad vi kan göra för dig.

Du når oss på 

031-723 28 00 eller på

info@team-halsa.se

Personliga tränare som hjälper kvinna

Varför personlig träning på TEAM Hälsa?

Du väljer PT på TEAM Hälsa i Mölndal för att du söker efter kvalitet och utveckling i din träning. Vårt mål är att du ska gå ifrån varje träningspass och känna att du hade roligt, utvecklades, blev starkare och tog ytterligare ett steg mot dina mål.

Vi hjälper dig gärna med att:

 • Kom igång med din träning och nå de mål du har

 • Orka mer i vardagen och i jobbet

 • Ta din träning till en ny nivå

 • Få mer motivation och inspiration i träningen

 • Skapa en tränad kropp du känner mer självförtroende i

Pontus Karlsson_edited.jpg

Pontus Karlsson

Träningsfysiolog/Personlig tränare

Träffa vår
personliga tränare 

En viktig del för mig när det kommer till träning är att ha mål.

Detta är något jag jobbar mycket med, att just du skall uppnå

dina mål med träningen.

 

Läs mer om Pontus...

Så funkar det med PT hos oss

För oss är det viktigt att träningen ska vara personlig. Det innebär att innan vi börjar träningen har vi en inledande konsultation där vi diskuterar dina mål, din träningshistorik och din livssituation för att kunna anpassa träningen så mycket som möjligt därefter.

Utöver det arbetar vi också med tester för att grundligt undersöka din kropps rörelsefunktion, allt för att göra träningen så säker, personlig och effektiv som möjligt. Det ger oss också möjligheten att på ett enkelt sätt se dina framsteg inom träningen.

Den personliga träningen bygger på de sätt som effektivast tar dig mot dina mål. Hos oss gäller inte samma träning för alla utan vi sätter stor ära i att ta del av forskning och praktisk erfarenhet för att göra det så bra och individanpassat som möjligt för just dig. Det gör också att vi snabbare kan ge dig resultat!

Duo-PT

Vi erbjuder också duo-PT för dig som vill träna tillsammans med en vän/familjemedlem där ni delar på vår PT. Detta rekommenderar vi verkligen för dig som ser en social del i träningen men som ändå vill bli pushad till riktigt bra resultat. Flera av våra duo-pt kunder upplever att detta är ett perfekt sätt att vidga sina sätt att umgås på samtidigt som de får riktigt bra träningsresultat tillsammans. Vår rekommendation när ni väljer duo-PT är att ni har liknande mål med er träning. Det gör det enklare att bygga ett bra program för er och ni kan därmed få ut mer av träningen.

Våra PT-paket

Intro-PT

Det här paketet vill vi erbjuda dig som första gången ska prova på personlig träning hos oss!

I paketet ingår konsultation och screening.

 • 2 x 45 min personlig träning

Prislista

Image by Katherine Hanlon

Lilla PT-paketet

I paketet ingår konsultation och screening.
Du väljer sedan enligt: 

 • 3 x 60 min personlig träning

 • 4 x 45 min personlig träning

 • 6 x 30 min personlig träning
   

Prislista

Image by Katherine Hanlon

Mellan PT-paketet

I paketet ingår konsultation och screening.

Du väljer sedan enligt:

 • 10 x 60 min personlig träning

 • 12 x 45 min personlig träning

 • 15 x 30 min personlig träning

Prislista

Stora PT-paketet

I paketet ingår konsultation och screening.

Du väljer sedan enligt:

 • 20 x 60 min personlig träning

 • 24 x 45 min personlig träning

 • 30 x 30 min personlig träning

  Prislista

Våra PT-paket
MicrosoftTeams-image (26).png

Möt vår PT Pontus

Jag är 28 år gammal från Hönö som nu bor i Mölndal sedan en tid tillbaka.

Jag har ett stort intresse för idrott och framför allt träning. Har själv varit aktiv inom fotboll och ishockey, där höjdpunkten var när jag spelade hockey ett år i Kanada. På grund av skador var jag tyvärr tvungen att sluta varpå jag valde att gå en treårig utbildning på universitetet i Umeå för att sadla om till fystränare.

Jag har arbetat på TEAM sedan sommaren 2022. Utöver att jobba med personlig träning arbetar jag också som massör på mottagningen. Jag jobbar även i TEAMs testcenter med olika fystester så som mjölksyretester (laktattest) och maximala syreupptagningstester, screeningbatteri för stabilitet, rörlighet och kroppskontroll samt fystester i form av styrke-, spänst- och snabbhetstester.

Oavsett tidigare träningserfarenhet, är jag rätt PT för dig som vill ta din träning till nästa nivå eller helt enkelt bara komma i gång med träning. Med hjälp av TEAMs testbatteri har jag möjlighet att reda på din förmåga och anpassar träningen efter det.

För mig är det viktigt att träning skall framför allt vara kul och vi på TEAM strävar efter att du skall vilja komma tillbaka till oss. En viktig del för mig när det kommer till träning är att ha mål. Detta är något jag jobbar mycket med, att just du skall uppnå dina mål med träningen.

Genom min utbildning erbjuder vi på TEAM alltid det senaste från forskningen kopplat till träning vare sig det gäller prestation eller hälsa.

Det här är bara ett urval av olika träningstyper jag kan erbjuda dig:

- Idrottspecifik träning för att prestera bättre.
- Power träning
- Träning för gravida
- Fettförbränningsträning
- Komma i gång träning

 

Utbildning:
Kandidatexamen från Tränarprogrammet med inriktning idrottsmedicin, idrottspsykologi och idrottsfysiologi 180hp, Umeå Universitet.

Dip. Massör, från skolan.

Tränarutbildning- UEFA.

Pontus

Aktuellt

bottom of page