top of page

Priser

team hälsa gym

Träning för dig i Göteborg och Mölndal

Vi brukar få höra att vår träningslokal upplevs som professionell med en ”hemma-hos-känsla”. De som tränar hos oss tycker att vår träningslokal är en av de bästa. Det gör oss stolta.

 

Målet med vår träningslokal är att du som tränar här ska utvecklas. För att utvecklas utmanar vi dig, som tränar hos oss, att svara på två viktiga frågor: ”Vad är dina mål med din träning?” ”Varför är det viktigt för dig att uppnå dina mål? ”. Svaren ger oss möjlighet att skapa ett skräddarsytt träningsprogram för dig så att du kan nå dina mål. Vi jobbar på ett personligt sätt för att matcha just dina behov och önskemål.

 

Det är viktigt för oss att erbjuda dig den bästa träningsrådgivning du kan tänka dig. Därför håller vi koll på den senaste forskningen och hämtar information från de bästa träningscoacherna i världen, allt för att du ska veta att den träning du utför hos oss ger resultat.

 

Vi är träningsanläggningen som utvecklar dig som är elitidrottare likväl dig som aldrig har tränat i en träningslokal tidigare. Vi är träningsanläggningen som passar dig som vill få upp flås lika bra som dig som vill träna upp styrka. Vi är träningsanläggningen för dig som söker professionell hjälp med att nå resultat med din träning!

 

I vår träningslokal finner du allt från konditionsmaskiner till fria och funktionella redskap i form av hantlar, TRX-band, Sandbags, Kettlebells och skivstänger. Vi har även träningsmaskiner som du kan träna igenom kroppen med.

 

Namnet TEAM Hälsa är inte en slump. Med vårt rehabteam i form av våra naprapater, vår sjukgymnast och kunniga träningspersonal är vi också stället för dig som behöver rehabilitera en skada och förebygga framtida problem.

 

Kom gärna och provaträna i vår träningsanläggning, en av stans trevligaste. Här kan du provträna gratis 3 gånger under en vecka. Kort och gott är vi säkra på att du som letar träning i Göteborg och Mölndal kommer att hitta vad du söker här på TEAM Hälsa. Hos oss är alla är välkomna.

 

Öppettider träningslokal: alla dagar 06:00 – 22:00.

Kontakta oss

Ta kontakta med oss idag så att vi kan berätta vad vi kan göra för dig.

Du når oss på 

031-723 28 00 eller på

info@team-halsa.se

team hälsa gym

Vår träningslokal

Vi har en träningslokal med fullt utbud av träningsmaskiner och fria vikter. Det du behöver träna, det kan du träna hos oss! Här kan du köra konditionsträning på löpband, cyklar, X-trainers eller roddmaskiner. Här kan du också träna med både fria vikter och i maskiner. Vi har flera funktionella redskap så som Kettlebells, Hantlar, Skivstänger, TRX-band och Sandbags.

Vårt mål är att alla tränande ska utvecklas och känna sig personligt bemötta i vår lokal. Vi erbjuder dig möjligheten att utnyttja den kompetens som våra instruktörer besitter. Våra instruktörer har kunskap inom flera olika områden som alla kan knytas till träningslokalen på ett eller annat sätt. Behöver du hjälp är specialkompetensen aldrig långt bort.

Alla som tecknar ett träningskort (gäller ej klippkort) hos oss får möjligheten att kostnadsfritt boka upp en tid med instruktör som går igenom ett personligt skräddarsytt träningsprogram med dig i gymmet.

Priser träning 2023

Träningskort

Gymkort, dag- o helgkort 12 mån (kl.6-15 varje dag)

Gymkort, dag- o helgkort 6 mån (kl. 6-15 varje dag)

Gymkort, 12 månader (kl. 6-22 varje dag)

Gymkort 6 månader (kl. 6-22 varje dag)

Autogiro träna 6-22 utan bindningstid

Klippkort 1 gång/10 gånger/20 gånger

(kl.6-22 varje dag)

*2 månader uppsägningstid

 

Gratis provträning tre gånger inom loppet av en vecka.

3300 kr

2585 kr

4280 kr

3280 kr

435 kr/mån*

170/1205/2200 kr

Image by Katherine Hanlon

Enskild PT

Träna själv med din PT

Personlig träning 1 timme

Intro-PT. Konsultation + FMS och 2 tillfällen (45min)

Personlig träning Lilla paketet 

Personlig träning Mellan paketet 

Personlig träning Stora paketet

 870 kr

1250 kr

2480 kr

7680 kr

14320 kr

Image by Katherine Hanlon

Duo-PT 

Träna två stycken med gemensam PT

Duo-PT personlig träning i par 1 timme

Duo-PT personlig träning Lilla paketet

Duo-PT personlig Mellan paketet

Duo-PT personlig Stora paketet

1195 kr

3345 kr

10650 kr

19595 kr

FMS
(Functional Movement Screen)        

FMS/9+ screening

810 kr

Fystester

Maximalt syreupptag (vO2-max)

Mjölksyratest (laktattest)

vO2-max + laktattest (vid samma tillfälle)

1665 kr

1945 kr

2610 kr

Image by Katherine Hanlon

Small Group

6 veckor gymträning (1 tillfälle/vecka)

1815 kr

Priser ankar

Aktuellt

bottom of page