top of page

Om oss

Vi är visionära pionjärer inom hälsa & friskvård för både privatpersoner och företag. Våra handplockade specialister tar hand om allt från akuta besvär hos den enskilde individen till långsiktigt hållbar hälsa för företag. Gedigen kunskap, konkreta metoder, hög tillgänglighet och personligt intresse är vad våra kunder berömmer oss för.

TEAM Hälsa

TEAM Hälsa har sedan 1988 arbetat med begreppen förebygga, utbilda, behandla och träna, både på individ och på företagsnivå. Genom vår breda kompetens, våra vetenskapligt förankrade arbetssätt och våra starka resurser, är vi en är en av ca 20 auktoriserade företagshälsovårdsföretag i Sverige. Vår ambition är att alltid ge våra kunder och patienter bästa möjliga vård till rätt pris. Vi är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001:2015 med tillägget för Företagshälsovård, är stolta över en Ecovadiscertifiering och viktigast av allt, våra långa relationer med våra kunder.


Vårt team om ca 50 medarbetare består av diverse specialistläkare inom arbetsmedicin, reumatologi, neurologi, allergologi, internmedicin, allmänmedicin och psykiatri. Tillsammans, i ett nära, väl fungerande och strukturerat samarbete med företagssjuksköterskor, administratörer, kundansvariga, psykologer, organisationskonsulter, fysioterapeuter, friskvårdspedagoger, naprapater, PT/träningsfysiologer och massörer skräddarsyr vi varje patientkontakt och kundmöte.

Sedan 2019 ägs TEAM Hälsa av Stockwik förvaltning och är nu en del av Stockwik Hälsa. Vi har genom detta 6 fina systerbolag i branschen som vi samarbetar lite extra med.
•    Hälsobolaget Uddevalla och Trollhättan
•    Hela företagshälsa i Norrtälje, Åkersberga och Solna
•    Cordinator medical servide i Linköping och Norrköping
•    Linköping health care i Linköping
•    Tjugonde i Malmö
•    Fysrehab i Lidköping

Riksnära hälsor - Vi är en lokal aktör med ett rikstäckande nätverk. För att kunna erbjuda företagshälsovård även till er företag med personal spridd runtom i landet, har vi ett nätverk av andra lokala hälsor som vi har ett samarbete med, så att ni som kund bara behöver ha en sammanhållande kontakt.


TEAM Hälsa – för hållbar hälsa
För oss är hållbar hälsa viktiga ledord. De står för hållbar hälsa för våra kundföretag, hållbar hälsa och arbetsmiljö för anställda hos kundföretag och lika viktigt, hållbar hälsa för oss själva, vi som jobbar på TEAM. Vi vill även se oss som en liten men viktig aktör i det stora perspektivet genom alla insatser hos er, våra kundföretag där ute, och arbetar dagligen för God hälsa och välbefinnande, som är ett av FNs globala mål för hållbar utveckling. 

 

Vill du veta mer om oss och hur vi skulle kunna bli er samarbetspartner?

Vi är experter på de mjuka resurserna på din arbetsplats, så ring eller maila oss gärna!
 

svf aukt 2023 webb.png

Möt vår personal

När du kommer till oss på TEAM Hälsa får du träffa vår kompetenta personal som alltid tar väl hand om dig.  Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor.

Lovisa Kemi, VD

Psykologer
Reumatolog

Jobba på TEAM Hälsa

TEAM Hälsa är ett hälsoföretag, vi är ca 50 medarbetare och vi vänder oss till företag, försäkringsbolag (privata sjukvårdsförsäkringar) samt privatpersoner. Vi är en fullvärdig och auktoriserad företagshälsovård. Här samverkar läkare, sjuksköterskor, friskvårdspedagoger, naprapater, fysioterapeuter, psykologer, massörer, arbetsmiljöingenjör, droghanteringsresurs och träningsinstruktörer.

team-hälsa-göteborg
team-hälsa-göteborg

Viktiga länkar

Vi har samlat ett antal länkar som vi tycker är viktiga här.

bottom of page