top of page

Om oss

Vi är visionära pionjärer inom hälsa & friskvård för både privatpersoner och företag. Våra handplockade specialister tar hand om allt från akuta besvär hos den enskilde individen till långsiktigt hållbar hälsa för företag. Gedigen kunskap, konkreta metoder, hög tillgänglighet och personligt intresse är vad våra kunder berömmer oss för.

TEAM Hälsa

Vår verksamhet bygger på begreppen förebygga, behandla, utbilda och träna via handplockade specialister. Den unika bredd vi erbjuder är uppbyggd under många års erfarenhet av vad som efterfrågas av våra kundföretag i en modern företagshälsovård. Vi sätter alltid era behov i första rummet. Självklart utgår vi från forskning och nya rön när vi ständigt utvecklar våra metoder och program.

Många av våra kunder uppskattar särskilt att vi har en egen fräsch och välplanerad träningsanläggning med både professionell och ”hemma hos”-känsla. De tycker att vår träningslokal är en av de bästa. Det gör oss stolta. 

Utmana oss gärna. Vi utvecklas ständigt.

Försäkringsbolag vi arbetar med:

Bliwa Livförsäkring

Cardif Nordic

Curando

DKV Hälsa

Euro Accident

Falck Health Care

Folksam

Förenade Liv

If Skadeförsäkring

Länsförsäkringar

Movestic

Nordeuropa Liv & Hälsa

SEB Tryggliv

Skandia vårdförsäkring

Säkra Sjukvård

Söderberg & Partners

Trygg-Hansa

Vardia

Vertikal Helse

White Label Care

Vi är auktoriserade samt godkänd anordnare av:

 

Företagshälsa av Försäkringskassan, medlemmar i Sveriges Företagshälsor och medlemmar i RiksNära Företagshälsor. 

Möt vår personal

När du kommer till oss på TEAM Hälsa får träffa vår kompetenta personal som alltid tar väl hand om dig.  Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor.

Lovisa Kemi, VD

Psykologer

Jobba på TEAM Hälsa

TEAM Hälsa är ett hälsoföretag, vi är ca 50 medarbetare och vi vänder oss till företag, försäkringsbolag (privata sjukvårdsförsäkringar) samt privatpersoner. Vi är en fullvärdig och auktoriserad företagshälsovård. Här samverkar läkare, sjuksköterskor, friskvårdspedagoger, naprapater, fysioterapeuter, psykologer, massörer, arbetsmiljöingenjör, droghanteringsresurs och träningsinstruktörer.

team-hälsa-göteborg
team-hälsa-göteborg

Viktiga länkar

Vi har samlat ett antal länkar som vi tycker är viktiga här.

bottom of page