top of page

Företagsträning

Träna med dina kollegor!

team-halsa-gym-grade-2.jpg

Varför företagsträning? 

Med företagsträning hjälper du dina medarbetare till ett mer aktivt liv genom lättillgänglig träning. Skapa ditt superteam genom att hjälpa dem att bli mer fysiskt aktiva!

Att arbeta med förebyggande träning på arbetsplatsen ger dig som arbetsgivare flera fördelar:

  • Medarbetare som mår bättre

  • Medarbetare som orkar mer – ökad produktivitet

  • Friskare medarbetare - minskad sjukfrånvaro

  • Ökad gemenskap – stärker teamkänslan

 

Att göra en aktivitet tillsammans och gärna på arbetstid skapar större möjlighet att inte bara locka de redan inbitna motionärerna utan även de medarbetare som inte riktigt har nått dit än.

Vi erbjuder företagsträning som passar alla!

Vårt främsta mål är att sprida träningsglädje, inspirera till fysisk aktivitet och peppa individer till att utmana sig själv. Våra personliga tränare har stor erfarenhet att leda grupper och att hitta lösningar som kan passa alla.

Kontakta oss

Ta kontakta med oss idag så att vi kan berätta vad vi kan göra för dig.

Du når oss på 

031-723 28 00 eller på

info@team-halsa.se

Företagsträning

Gruppträning

Vi skräddarsyr det upplägg som passar er bäst utifrån era behov och möjligheter. Träningen leds av våra personliga tränare och anpassas så att alla kan vara med! Träningstillfällen kan beställas enskilt eller i paket.

Träningen kan exempelvis vara cirkelträning inomhus i vår träningslokal, en stärkande powerwalk från kontoret, gummibandsträning på arbetsplatsen, eller konditionsträning ute i friska luften! Möjligheterna är många, hör av er så hittar vi ett upplägg som passar er!

Image by Katherine Hanlon

Small group- i vår träningslokal

Personlig träning i en mindre grupp, 3–6 deltagare, för att få en personlig feedback och coachning under passet. Ni sätter själva ihop en grupp med kollegor som har samma mål. Det kan vara allt från att komma igång med träning, viktminskning, eller kanske att genomföra Göteborgsvarvet eller annan gemensam utmaning.

Upplägg gällande antal träningstillfällen som ska gälla kommer vi överens om tillsammans.

Företagsträning

Aktuellt

bottom of page