top of page

Vår träningslokal

team hälsa gym

Vår träningslokal

Vi brukar få höra att vår träningslokal upplevs som professionell med en ”hemma-hos-känsla”. De som tränar hos oss tycker att vår träningslokal är en av de bästa. Det gör oss stolta.

I vår träningslokal finner du allt från konditionsmaskiner till fria och funktionella redskap i form av hantlar, TRX-band, Sandbags, Kettlebells och skivstänger. Vi har även träningsmaskiner som du kan träna igenom kroppen med.

Vi är träningslokalen som utvecklar dig som är elitidrottare likväl dig som aldrig har tränat i en träningslokal tidigare. Vi är träningslokalen som passar dig som vill få upp flås lika bra som dig som vill träna upp styrka. Vi är träningsanläggningen för dig som söker professionell hjälp med att nå resultat med din träning!

 

Testcenter

I direkt anslutning till träningslokalen hittar du TEAM Hälsas testcenter. Med vår kunskap och avancerad testutrustning erbjuder vi kvalificerade fysiologiska tester för alla kategorier av idrottare. Intresserad av vilka tester vi kan erbjuda? Läs mer om våra tester här.

 

Rehabteam

I direkt anslutning till träningslokalen hittar du även vårt team med massörer, naprapater och fysioterapeuter/sjukgymnaster. Massörer som erbjuder dig behaglig massage i avslappnande, förebyggande och rehabiliterande syfte. Naprapater och fysioterapeuter med lång erfarenhet av att behandla skador/idrottsskador, av såväl akut som av kronisk karaktär.


Personliga tränare

Till träningslokalen hör även våra personliga tränare. Med stort engagemang är de redo att ta din träning till nästa nivå. Träffa våra personliga tränare här.

 

Kom gärna och provträna i vår träningslokal. Hos oss kan du provträna gratis under en vecka. Kort och gott är vi säkra på att du som letar träning i Göteborg och Mölndal kommer att hitta vad du söker här på TEAM Hälsa. Hos oss är alla är välkomna!

 

Priser

Öppettider träningslokal: alla dagar 06:00 – 22:00.

Kontakta oss

Ta kontakta med oss idag så att vi kan berätta vad vi kan göra för dig.

Du når oss på 

031-723 28 00 eller på

info@team-halsa.se

Aktuellt

bottom of page