träna-företagshälsovård-göteborg

Träna

Friskvårdsaktivitet för företag

Hos oss har du tillgång till konferenslokal med anslutande träningslokal vilket är ett perfekt upplägg för en lyckad friskvårdsaktivitet!

 

Vi vet att en av de viktigaste friskfaktorerna när det gäller att behålla eller förbättra din hälsa är fysisk aktivitet, samtidigt som trivsel och gemenskap är viktiga friskfaktorer på arbetsplatsen. Låt oss på TEAM Hälsa hjälpa dig att samla dig och dina kollegor kring en aktiv friskvårdsaktivitet med syfte att stärka företagsandan.

Gemensamma träningar

Det kan vara svårt att motivera sig själv att komma igång med träning. Med hjälp av gemensamma träningar kan medarbetarna motivera varandra till att förbättra sina motionsvanor och kanske våga prova på nya aktiviteter. Ni kan boka instruktör i vår träningslokal eller så kan en av våra instruktörer komma ut till er – enklare än så blir det inte!

Att ha roligt tillsammans och samtidigt lära sig något!

En populär friskvårdsaktivitet är att kombinera en föreläsning med ett gemensamt träningspass. Vi kan erbjuda ett stort utbud av föreläsningar: kost, motion, stress, sömn, ergonomi, krishantering, alkohol/droger, arbetsmiljö mm. Föreläsningen hålls i vår konferenslokal därefter går vi gemensamt ner till träningslokalen och tränar tillsammans. Avsluta gärna med en god och hälsosam måltid!

Small Group

Vad är Small Group-träning?

Small Group är det bästa av 2 världar för dig som gillar träning! Du får en härlig mix av ett personligt träningsprogram som är baserat på dina mål och behov samtidigt som du får en härlig gruppkänsla genom att du tränar i en grupp med 3-5 personer. Med endast 3-5 personer/grupp kan vi också säkerställa att du får mycket coachning, pushning och hjälp under passet ? vårt mål är att ta dig närmre dina mål på effektivt sätt.

Hur är upplägget på Small Group-träning?

Du har din bestämda träningstid varje vecka och din grupp tränar tillsammans med er instruktör vid varje pass. I passet får du uppvärmning, styrketräning och konditions- eller pulshöjande träning. Det som är unikt är att du gör övningar som är anpassade för dig och de mål du har medan dina gruppkompisar gör övningar som är anpassade för dem. På så sätt kan ni träna tillsammans men ändå få den personliga touchen i din träning.

Hur kan jag få helt individanpassade övningar?

Vi börjar med en individuell konsultation där vi pratar om dina mål, vad du har för erfarenhet av träning och om du har några skador. Tillsammans med detta kan du sedan välja om du vill göra en och rörelsescreening, så kallad FMS, eller om du vill göra ett konditionstest. Genom resultatet på det test du gör under detta inledande tillfälle får vi sedan möjlighet att bygga ett träningsprogram som är riktat just mot dig och som hela tiden utvecklar dig. Det gör alltså att du kan träna med andra personer oavsett om de har samma mål som dig eller inte.

Hur se grupperna ut?

Från TEAM Hälsas sida kommer vi erbjuda grupper som du kan anmäla dig till och delta i där fokus ligger mot gymträning. Vi kommer också erbjuda en löpargrupp där du kör ett gympass och ett löppass varje vecka. Det kommer vara minst 3 och max 5 personer i varje grupp.

 

Det finns även möjlighet för dig att sätta ihop din egen Small Group. Ni måste då vara minst 3 stycken och max 5 stycken i denna grupp. Detta är perfekt ifall du vill träna med din familj, om ni är ett kompisgäng eller några från samma arbetsplats som vill träna tillsammans. Detta koncept är perfekt för en grupp som har ett specifikt mål eller som bara vill kunna träna tillsammans och som vill ha riktigt kul under tiden!

Priser träning 2022

Träningskort

Gymkort, dag- o helgkort 12 månader

Gymkort, dag- o helgkort 6 mån (kl. 6-15 varje dag)

Gymkort, 12 månader (kl. 6-22 varje dag)

Gymkort 6 månader (kl. 6-22 varje dag)

Autogiro träna 6-22 utan bindningstid

Klippkort 1 gång/10 gånger/20 gånger

(kl.6-22 varje dag)

*2 månader uppsägningstid

 

Gratis provträning tre gånger inom loppet av en vecka.

3145 kr

2460 kr

4080 kr

3125 kr

410 kr/mån*

160/1145/2095kr

Image by Katherine Hanlon

Enskild PT

Träna själv med din PT

Personlig träning 1 timme

Intro-PT. Konsultation + FMS och 2 tillfällen (45min)

Personlig träning Lilla paketet 

Personlig träning Mellan paketet 

Personlig träning Stora paketet

825 kr

1190 kr

2360 kr

7320 kr

13650 kr

Image by Katherine Hanlon

Duo-PT 

Träna två stycken med gemensam PT

Duo-PT personlig träning i par 1 timme

Duo-PT personlig träning Lilla paketet

Duo-PT personlig Mellan paketet

Duo-PT personlig Stora paketet

1135 kr

3185 kr

10150 kr

18675 kr

Screening

Screening

770 kr

Fystester

Maximalt syreupptag (vO2-max)

Mjölksyratest (laktatmätning)

vO2-max + laktattest (vid samma tillfälle)

1585 kr

1850kr

2485 kr