Massage har många goda effekter, både fysiska och mentala.

massage-göteborg

Massage

Massage för dig i Göteborg

Massage ökar blodcirkulation i muskler, gör spända muskler mjuka och elastiska, motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad och andra mjukdelar samt har god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler i idrottssammanhang. Dessutom har regelbunden massage en lugnande effekt på nervsystemet och motverkar stress.

Individuella behandlingar

Du väljer själv om du vill ha delkroppsmassage eller helkroppsmassage. Allt från en kraftfull, djupgående behandling till en mjukare avslappningsmassage kan fås. Det viktigaste är att TEAM Hälsas massörer alltid anpassar teknik, tryck och tempo utifrån kundens egna behov, smärttröskel och eventuella problem. Massagen kan även kompletteras med triggerpunktsbehandling och stretchning vid behov.

Företagsmassage

Vi erbjuder även företagsmassage för både stora och små företag i Göteborg och Mölndal. Massage på jobbet är en garanterat god investering som både företaget och du har nytta av. För att det ska gå till på smidigaste sätt för er får ni en massör som kommer ut till er arbetsplats. Vi tar med oss massagebänk, handdukar och övrigt behandlingsmaterial.

Intresserad? Ring oss så berättar vi mer, 031-723 2800.

Presentkort

Vill du ge bort en massagebehandling till någon du tycker om?

Vi säljer presentkort på valfria behandlingar. Dessa kan du köpa i receptionen hos oss.

 

Välkommen till vårat TEAM Hälsas av erfarna massörer!

Vi samarbetar med:

Våra behandlingar

Avslappningsmassage

Avslappningsmassage är en mjuk och följsam beröringsmassage som passar alla, men särskilt personer som upplever spänningar, smärta och stress i kroppen. Massagebehandlingen hjälper dig att komma ner i varv och skänker samtidigt en känsla av välbefinnande.

 

Vid avslappningsmassage masseras rygg, axlar, nacke, ansikte, huvud, ben, armar, fötter och händer. Behandlingen tar ca 60min.

Image by Katherine Hanlon

Hel- eller delkroppsmassage

Har du ont i axlarna? Är du spänd, stressad eller vill du kanske bara bli ompysslad för en stund? Då ska du komma till oss och unna dig en massagebehandling.

Helkroppsmassage

Vid helkroppsmassage masseras rygg, axlar, nacke, fram och baksida ben och armar med så kallad svensk klassisk massage. Helkroppsmassagen kan varieras beroende på önskemål.

 

Delkroppsmassage

Vid delkroppsmassage masseras rygg, axlar och nacke med så kallad svensk klassisk massage. Delkroppsmassagen kan varieras beroende på önskemål.

 

Massören kan vid behov komplettera massagebehandlingen med triggerpunktsbehandling, stretching och hemövningar ex. pausgympa och träningsövningar.

Andra tjänster

fysiologiska-tester-göteborg

Fysiologiska tester

Att konditionsträna regelbundet är en av grunderna till god hälsa. Listan av positiva hälsoeffekter som träning medför är lång

fysprofilen-göteborg

Fysprofilen

Nu kan du genomföra Fysprofilen, ett batteri av fystester inom styrka, spänst, snabbhet, explosivitet och uthållighet

massage-göteborg

Massage

Massage har många goda effekter. Dessutom har regelbunden massage en lugnande effekt på nervsystemet och motverkar stress.